Лампа для ногтей Led/uv 68W Global Fashion S6, white

Код продукту: 18245
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 25.00
Ширина 28.90
Висота 14.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Лампа для нігтів Led/uv 68W Global Fashion S6, біла - незамінний інструмент для якісного нарощування та зміцнення нігтів. Ця лампа поєднує в собі функції Led та UV лампи, що дозволяє працювати з будь-якими матеріалами для нарощування чи лаків для манікюру. 

Одна з найважливіших переваг лампи Global Fashion S6 полягає у її потужності - 68 Вт. Це дозволяє скоротити час на полімеризацію матеріалів та забезпечити стійкість покриття. Завдяки вбудованим датчикам таймера, лампа автоматично вимикається після закінчення часу полімеризації того чи іншого виду матеріалу. 

Global Fashion S6 надійна в роботі, проста в експлуатації та має компактний розмір. Для зручності її можна використовувати як у салоні, так і вдома. Чисте біле покриття лампи додає їй елегантності і стильності.

Для того, щоб зберегти лампу в ідеальному стані, варто розмістити її в сухому і прохолодному місці, поза прямим промінням сонця. При необхідності очистки, лампу можна протирати м’якою ганчіркою, зволікаючи з використанням агресивних засобів.

Висновуючи, Global Fashion S6 - це лампа високої якості з широкими функціональними можливостями, що значно полегшує процес нарощування та оздоблення нігтів. Завдяки своїй потужності та перевіреній якості вона буде незамінним помічником будь-якої майстрині манікюру.