Трафарет для ногтей NF318 (черный)

Код продукту: 18242
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 14.50
Ширина 10.50
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Трафарет для нігтів - це зручний і простий спосіб створити прикраси на нігтях. Отримати бажаний дизайн можна за допомогою різноманітних трафаретів. Один з найпопулярніших - трафарет NF318 черного кольору.

Цей трафарет зробить Ваші нігті надзвичайно красивими і елегантними. Він підійде для створення нейл-арт дизайну будь-якої складності. Насичений чорний колір дозволяє комбінувати трафарет з будь-якою кольоровою гамою лаків для нігтів.

Завдяки високоякісному матеріалу і детальному виконанню, трафарет забезпечує стійкість та точність ліній у покритті нігтів. Діаметр трафарета складає 5,5 см, що дозволяє використовувати його для будь-якої форми нігтя.

Щоб використати трафарет, потрібно нанести лак на нігті, почекати деякий час, доки він висохне, а потім приклеїти трафарет до нігтів і нанести другий лак. Після цього трафарет слід вийняти, дозволяючи засохнути другому лаку.

Якщо ви любите створювати самі свій дизайн для нігтів і мрієте про незабутній вигляд, трафарет NF318 - це те, що Вам потрібно. Використовуйте його і прикрашайте нігті в стилі, який вам подобається!