Типсы для ногтей

Код продукту: 18206
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 13.90
Ширина 7.60
Висота 1.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Якщо ви хочете мати довгі й красиві нігті, але вам не вдається зробити це самостійно, то варто спробувати нарощування нігтів. Одним з методів нарощування є використання тіпсів або типсів.

Типси - це тонкі пластикові деталі, які прикріплюються до нігтьової пластини за допомогою спеціального клею. Цей метод нарощування нігтів є досить простим і може бути використаний вдома. Щоб нарощені нігті виглядали ще краще, їх можна прикрасити різними дизайнами або фігурками.

Першою річчю, яку слід зробити, це завітати до магазину косметики і придбати пакет типсів для нарощування нігтів. Наступним кроком є підготовка нігтів до нарощення. Для цього необхідно добре очистити нігті від бруду та зайвої кутикули, щоб клей міг добре пристібати типс до нігтя.

Наступним кроком є нанесення клею на типс і його прикріплення до нігтя. При цьому слід дотримуватися правила, які рекомендовані на упаковці типсів. Після того як клей відповідно висохне, типс можна обрізати до бажаної довжини та надати форми.

Окрім того, важливо забезпечити правильний догляд за нарощеними нігтями. З одного боку, вони потребують дбайливого відношення, щоб не пошкодити клей та нігтьову пластину. З іншого боку, нарощені нігті потребують додаткового зволоження та живлення жирними кремами.

Користуючись типсами для нарощування нігтів, ви можете довгий час насолоджуватись красивим та здоровим манікюром. Однак, слід пам'ятати, що цей метод нарощування нігтів не підходить для людей зі слабкими та тонкими нігтьовими пластинами. Тому, перед застосуванням типсів, краще звернутись до фахівця, який допоможе вам обрати найкращий метод нарощування нігтів, що підходить саме для вас.