Декор SHINING SAND дизайна ногтей, Global Fashion набор №04, 6 шт.

Код продукту: 18105
Залишок на складі: немає в наявності
4 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор SHINING SAND та набір Global fashion, що складається з 6 штук, мають бути в нагоді кожній любителі догляду за своїми нігтями. 

Декор SHINING SAND - це гіпсові кристалики, які дозволяють створити унікальний дизайн нігтів. Вони мають форму кристаликів та надають глибину та оригінальність манікюру. Ідеально підходять для нігтів будь-якої довжини та форми нігтевої пластини. Можна поєднувати кольорові варіанти, тому ви завжди зможете утворити актуальний та яскравий малюнок на своїх нігтях.

Набір Global Fashion №04 складається з шести різних декорів. Він містить стрази, цвяхи, зірочки, трубочки та інші елементи, які збережуть свіжий та трендовий вигляд Ваших нігтів. Використовуючи ці елементи у своєму манікюрі, Ви зможете створити автентичні малюнки та оформлення. 

Не обмежуйте свою фантазію та експериментуйте з обома декорами разом. Таким чином, Ви створите справжнє мистецтво на своїх нігтях. Ці декори стануть незамінним помічником у створенні неповторних та божественних манікюрів. Рекомендуємо вам попробувати використовувати їх на своїх нігтях та насолоджуватися своєю красою!