Акриловая пудра CCN, цвет крем

Код продукту: 18013
Залишок на складі: немає в наявності
6 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 3.70
Ширина 3.70
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Акриловая пудра CCN - це високоякісний матеріал для нарощування нігтів, який використовують професійні майстри в салонах краси. Її основним компонентом є мономер, який розчиняє акриловий порошок і дозволяє йому легко наноситися на нігті. Додавши до цього пудра колір крем, отримаємо гарний результат на кінчиках нігтів.

Плюсами використання акрилової пудри CCN з кремовим відтінком є швидкість нарощування нігтів та беззаперечна якість фінального результату. Застосування такого матеріалу забезпечує стійкість нігтевої пластини та дозволяє гарно підкреслити фігурність шкірок, що візуально збільшує довжину нігтів.

Щодо процесу нарощування нігтів з використанням акрилової пудри CCN кремового кольору, то він досить простий. Спочатку слід підготувати поверхню нігтя, знявши всі залишки лаку та обрізавши кутикулу. Потім на нігті накладаємо базове покриття, яке допоможе акриловій пудрі легко зчіплюватися з поверхнею нігтя. Далі змочуємо пензлик у мономері та збираємо на нього пудру, після чого процес нарощування розпочинається. Не забудьте про застигання кожної шару акрилової пудри під лампою.

Акрилова пудра CCN з кремовим відтінком - це чудовий вибір для тих, хто хоче підкреслити свою жіночність та ніжність. Вона дозволяє коригувати форму нігтів та додає обсягу навіть тонким пластинам. Рекомендується використовувати акрилову пудру CCN з кремовим відтінком в комбінації з іншими матеріалами для нарощування нігтів, щоб досягнути більш складного та цікавого ефекту. Не бійтеся експериментувати та створювати власний неповторний стиль!