Пилочка для ногтей Global Fashion 100/100, yellow

Код продукту: 17913
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 3.00
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У світі нарощування нігтів важливо не тільки мати кваліфікованого майстра та красиве оздоблення, але й мати якісні інструменти. Один з таких інструментів - пилочка для нігтів Global Fashion 100/100, yellow.

Ця пилочка має коротку форму і розмір 100/100, що дозволяє легко працювати зі всіма типами нігтів, включаючи натуральні, штучні, а також уламані та розщеплені. Колір пилочки - жовтий - надає їй свіжий та веселий вигляд, що несумісний зі стереотипом про пилочки, які мають вигляд інструментів з лікарської скриньки.

Global Fashion 100/100 виготовляється з високоякісної емальованої фрези і надійна у використанні. М'які звивисті напівкруглі зубці позволяют легко вилучати зайві нарощення та подолати нерівності на нігтях. Крім того, пилочка має рукоятку на завинтованій пластиковій основі, що забезпечує надійний захват і дозволяє зручно користуватися нею.

Пилочка Global Fashion є ідеальним вибором для будь-якого парикмахерського салону або для нарощування нігтів в домашніх умовах. І з її яскравим, веселим дизайном, ви не тільки насолоджуватиметеся роботою і здоровими нігтями, а й підніматимете настрій своїм клієнтам або близьким. Отже, не хвилюйтеся про свої нігті - Global Fashion зробить все, щоб вони були ідеальними!