Парик длинный ворс, цвет коричневый

Код продукту: 17886
Залишок на складі: немає в наявності
8 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 28.00
Ширина 17.00
Висота 5.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перукарське мистецтво є однією з найбільш креативних та захоплюючих сфер, де кожен день можна відкривати нові грані творчості. В цій сфері, одним із найважливіших елементів є використання манекенів, на яких можна експериментувати з різними видами волосся та зачісок. Сьогодні ми хотіли б розповісти про один з різновидів перукарських манекенів - парик довгий ворс з коричневим кольором.

Цей тип парику дозволяє майстру створити будь-який образ за короткий час. Його відрізняє те, що він виготовлений з високоякісного матеріалу, що дозволяє йому виглядати максимально близьким до живого волосся. Коричневий колір парику придає йому певну натуральність та глибину, що перетворює волосся манекену в справжній шедевр перукарського мистецтва.

Також варто відзначити, що парик довгий ворс дуже простий у догляді. Для того, щоб довго зберігати його привабливість та блиск, потрібно регулярно чистити його від бруду та пилу. Для цього ж необхідно використовувати спеціальні засоби для миття волосся та аксесуари для розчісування. Якщо ж доглядати за париком правильно, то його зовсім необхідно міняти, що є недорогим та економним варіантом для перукарні.

Узагалі, парик довгий ворс з коричневим кольором - це чудовий вибір для перукарні, яка закупається манекенами для практики. Він є багатофункціональним та надійним рішенням для створення будь-якого образу та зачіски, так що кожен клієнт залишиться задоволеним результатом. Отже, якщо ви шукаєте найкращі рішення для навчання та розвитку своїх перукарських навичок, то парик довгий ворс - це те, що вам потрібно.