Накладные ногти, микс цветов, 12 наборов

Код продукту: 17860
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 35.50
Ширина 21.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті: що це таке та як їх використовувати

Накладні нігті - це штучні нігті, які можна наклеїти на природні нігті. Їх можна використовувати для нарощування нігтів або для оформлення манікюру. З накладними нігтями легко створити будь-який дизайн індивідуального манікюру, який буде точно відповідати Вашому стилю та настроєнню.

В інтернет-магазинах Ви зможете знайти багато різних видів накладних нігтів. Один з найпопулярніших - це мікс кольорів. Це означає, що в наборах накладних нігтів можна знайти кілька різних кольорів, що дозволяє створити яскравий та оригінальний манікюр.

У нашому магазині пропонуємо 12 різних наборів накладних нігтів з міксом кольорів. Кожен набір містить 24 накладних нігтів, що дасть Вам змогу створити декілька варіантів манікюру. 

Як користуватися накладними нігтями? Процес насправді дуже простий. Спочатку необхідно підготувати природні нігті. Усунути залишки лаку, почистити від бруду та ретельно выровнять. Потім зніміть захисну плівку з накладних нігтів та нанесіть на них клей (в комплекті з накладними нігтями). Потім приклеїти на природні нігті та надіти на пальці.

Накладні нігті з міксом кольорів - це не тільки простий спосіб створити оригінальну манікюр, але й відмінний варіант для тих, хто не має можливості відвідувати майстра манікюру. Придбати накладні нігті з міксом кольорів можна у нашому магазині, а зробити ними манікюр - вже простіше, ніж колись!