Пилочка для ногтей ромб, Global Fashion G11, белая 100/180

Код продукту: 17821
Залишок на складі: немає в наявності
23 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 23.00
Ширина 4.50
Висота 0.40
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нагадування про здоровий і доглянутий вигляд нігтів стає все популярнішим. Нарощування нігтів - один з найбільш широко використовуваних методів для досягнення цієї мети. Якщо вам потрібно обробити нігті вдома або професійно, пилочка для нігтів ромб Global Fashion G11, біла 100/180 - це ідеальний вибір.

Ця пилочка для нігтів виготовлена у вигляді ромба, що не тільки підвищує її витривалість, але й дозволяє зручніше обробляти під кутом. Вона має дві сторони - груба та тонка. Груба сторона з легкістю видаляє стару лакову покриття і забруднення з нігтьової поверхні. Тонка сторона призначена для попередньої обробки нігтьової поверхні і фінішного шліфування.

Що ж до зернистості пилочки, Global Fashion G11 розроблено з качественного абразивного матеріалу, який здатен обробляти нігті будь-якої жорсткості без пошкодження. Зерністю 100/180 дозволяє вам поліпшити форму та розмір нігтів.

Пилочка для нігтів ромб Global Fashion G11, біла 100/180 - це незамінний інструмент у вашому арсеналі нарощування нігтів та догляду за ними. З її допомогою легко досягнути плавних і ідеально округлених країв поверхні, надійно зрівняти та придати пожаданий форму нігтям. Оберіть цю пилочку та насолоджуйтесь своїми чудовими нігтями!