Фен для волос Prosper P-6800 silver blue

Код продукту: 17753
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.70
Ширина 28.50
Висота 27.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фен для волос Prosper P-6800 Silver Blue є незамінним інструментом кожної професійної перукарки, а також користувача дому. Привабливий сріблясто-блакитний дизайн додає йому стильного вигляду, дуже легкий і зручний у використанні.

Техніка фена була розроблена так, щоб забезпечити максимальний комфорт під час процесу сушіння волосся. Завдяки потужному двигуну поток повітря високої швидкості розподіляється рівномірно і забезпечує швидке сушіння волосся, зменшуючи час процедури. Крім цього, фен обладнаний з технологією Іонізації, яка захищає волосся від перегріву, випрямляє їх і додає блиску.

Prosper P-6800 Silver Blue має керамічний нагрівальний елемент, який забезпечує рівномірне та дбайливе нагрівання повітря. Завдяки цьому, волосся не пересушуються і не впадають в стан "пухнастості". Фен також має три рівні температури і два швидкісних режима, що дозволяє вам налаштувати параметри для будь-якого типу волосся.

Також в комплект входить дифузор для підвищення об'єму волосся, що особливо важливо для людей з довгими волоссям. Дифузор дозволяє дуже добре розподілити повітря по всій довжині волосся, не дозволяючи їм "впасти" під власною вагою.

Отже, фен для волосся Prosper P-6800 Silver Blue - це відмінний інструмент для професійного застосування, який забезпечує швидке та дбайливе сушіння волосся. Його різноманітність налаштувань дозволяє вам користуватися ним для будь-якого типу волосся. Додайте до цього красивий дизайн та зручність використання, і ви отримаєте найкращий вибір для свого волосся.