Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 35

Код продукту: 17171
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 3.40
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Chameleon Cat eyes - неймовірно красивий та ефектний засіб для нарощування нігтів. Цей гель-лак має унікальну властивість змінювати колір в залежності від кута погляду. Тому його називають "котячими очима". 

Застосування гель-лаку Chameleon Cat eyes допоможе вам створити ефектний манікюр, який буде відрізнятися від звичайного. Лак легко наноситься, рівномірно розподіляється та добре тримається на нігтях. Його не треба додатково закріплювати лампою, оскільки він полімеризується самостійно. 

Гель-лак Chameleon Cat eyes має широку палітру відтінків - від ніжних пастельних до яскравих насичених. Вибираючи колір гель-лаку, слід враховувати особливості свого вбрання та типу шкіри рук. Найкраще підійде цей гель-лак для вечірнього макіяжу та виходу в світ за його яскравості та неординарності. 

Гель-лак Chameleon Cat eyes - це не тільки красивий та дивовижний дизайн, а й догляд за нігтями. Він містить комплекс корисних компонентів, які зміцнюють та живлять нігтьову пластину. Крім того, він ще й захищає нігті від шкідливих зовнішніх впливів, що більш ніж важливо для довговічного та здорового манікюру. 

Отже, гель-лак Chameleon Cat eyes - це відмінний вибір для тих, хто любить ефектне та нестандартне оформлення нігтів. Він створює неповторний дизайн та забезпечує знахідку за нарощуванням та доглядом за нігтями. Ви можете придбати цей гель-лак в інтернет-магазинах чи у спеціалізованих магазинах косметики за доступною ціною.