Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 30

Код продукту: 17166
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 3.40
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл - це справжній подарунок для любителів модного манікюру. Цей гель-лак відноситься до категорії камеонів, що означає, що він здатен змінювати колір в залежності від кута огляду і освітлення. 

Це дозволяє створювати різні ефекти на нігтях - спектр колірних тонів може стати більш насиченим, коли світло падає під різним кутом. Іноді цей гель-лак сяє ніби кільце на пальці, що створює неймовірно красивий ефект, привертає погляд і робить унікальність манікюру.

Такий гель-лак простий у застосуванні. Він наноситься на підготовлений нігтьовий покриття у два шари, між якими необхідно здійснювати полімеризацію в УФ-лампі. Після цього на поверхні нігтів створюється напівпрозорий покрив, де підсвічування суміжних кольорів формує особливий інтерактивний ефект.

Прикрашати такий манікюр можна якісними стразами, фольгою, металевими листочками. Як правило, колірну гаму вигідно підкреслюють назначеннями найновіших косметичних елементів модного дизайну.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл - це чудовий вибір для тих, хто хоче доповнити свій образ незвичайним манікюром. Він забезпечить неповторний і вражаючий ефект на нігтях, а також може стати чудовим подарунком для близьких людей на будь-яке свято. Спробуйте його і ви не пошкодуєте!