Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 25

Код продукту: 17161
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 3.40
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл є новинкою на ринку нарощування нігтів. Цей продукт має унікальні властивості, завдяки яким нігтьовий покриття здається живим та кришталевим. 

Одна з найбільших переваг гель-лаку Chameleon Cat eyes 10 мл – його ефект метелика. Залежно від кута, під яким освітлення падає на нігті, відтінок змінюється від зеленого до блакитного, від рожевого до фіолетового. Такий ефект надає нігтям особливого глибокого кольору та яскравості.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл має щільну текстуру, легко рівномірно розподіляється на поверхні нігтів та швидко застигає під впливом звичайної лампи для гель-лаків. Таке покриття може служити на нігтях до 2-х тижнів і виглядає при цьому неймовірно стійким та гладким.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл можна використовувати як для нарощування нігтів, так і для діагностики оригінального манікюру на природних нігтях. Такий ефект вдало доповнить стильний та сучасний образ.

Загалом, гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл є чудовим вибором для всіх, хто цінує високу якість та ефектність в нарощуванні та дизайні нігтів. Цей продукт зможе задовольнити найбільш вибагливих клієнтів та створити неповторний образ на довгі терміни.