Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 03

Код продукту: 17139
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 3.40
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 03 - це ідеальний вибір для тих, хто хоче створити унікальний дизайн нігтів. Цей гель-лак здатний переливатися у різні кольори, залежно від освітлення і кута огляду. Він здатен змінювати свій відтінок від червоного до зеленого, від синього до фіолетового, від жовтого до оранжевого і т.д.

Цей гель-лак має високу стійкість і довготривалість - він зможе протриматися на нігтях до 3-х тижнів, не тьмяніючи і не втрачаючи своїх кольорових властивостей. Він також дуже легкий у застосуванні і не вимагає особливих навичок у манікюрі.

Завдяки своїй особливій формулі, гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 03 гармонійно взаємодіє з іншими матеріалами манікюру, у тому числі з базовим і топовим покриттями. Його можна використовувати для створення різних ефектів на нігтях - від класичних монохромних покриттів до складних градієнтів.

Отже, якщо ви хочете створити неповторний та оригінальний манікюр, оберіть гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 03. Ви будете задоволені його якістю та стійкістю!