Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 02

Код продукту: 17138
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 3.40
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 02: неповторний дизайн для нігтів

Нарощування нігтів — це один з найпопулярніших трендів у світі манікюру. І коли ми говоримо про нарощування нігтів, то не можна обійти увагою гель-лаки. Один з найцікавіших і оригінальних варіантів гель-лаків — це Chameleon Cat eyes 10 мл, 02.

Chameleon Cat eyes 10 мл, 02 — це гель-лак, який має неймовірно красивий ефект переливу кольорів у залежності від кута зору та світла, що падає на нього. Цей гель-лак надає нігтям ефект таємничого котячого оксамиту.

Що ж потрібно знати про Chameleon Cat eyes 10 мл, 02? По-перше, для його нанесення потрібні дві тонкі шари гель-лаку і лампа для зсушування. По-друге, перед нанесенням хорошою практикою є професійна підготовка нігтів — шліфування, обрізка, дезінфекція. А по-третє, напевно, вам захочеться вибрати ідеальний колір для своїх нігтів з ​​великого вибору.

Дизайн з гель-лаком Chameleon Cat eyes 10 мл, 02 можна зробити як у класичному варіанті, так і з використанням інших матеріалів — блискіток, стразів, фольги. Цей гель-лак також досить міцний і зносостійкий, тому можна не переживати за його довговічність.

Отже, якщо ви хочете прикрасити свої нігти цим оригінальним гель-лаком, то не зволікайте і придбайте Chameleon Cat eyes 10 мл, 02. Цей продукт точно стане вашим улюбленцем!