Гель лак Shiny 10 мл, 26

Код продукту: 17126
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 2.60
Ширина 2.60
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель лак Shiny 10 мл - ідеальний вибір для тих, хто любить догляд за своїми нігтями і хоче, щоб вони завжди виглядали красиво і доглянуто. Якщо ви любите займатися нарощуванням нігтів або просто фанатієте від гель-лаків, то цей продукт стане для вас незамінним помічником.

Такий гель лак має прекрасну текстуру, завдяки якій легко наносити його на нігті. Він має стійкий колір, який зберігається на нігтях довший час і не затірається. Безумовно, це настоящий відкриття для тих, хто мріє про ідеальний манікюр.

Також, гель лак Shiny 10 мл є дуже економічним – ця баночка досить компактна, але містить в собі достатньо продукту для багатьох манікюрів. Крім того, нігті, покриті таким гель-лаком, не тільки гарно виглядають, а й захищені від пошкоджень та розщеплення.

Отже, якщо ви любите ділитися своїм досвідом, пробувати новинки у світі манікюру і бажаєте, щоб ваші нігті завжди залишалися красивими і доглянутими, то гель лак Shiny 10 мл - ідеальний вибір для вас. Поспішайте його придбати і насолоджуйтеся своїми ідеальними нігтями щодня!