Гель лак Shiny 10 мл, 15

Код продукту: 17115
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.60
Ширина 2.60
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель лак Shiny 10 мл - ідеальний вибір для тих, хто любить доглянуті та красиві нігті. Цей гель-лак має багатьох переваг, серед яких - довготривала стійкість, насичений колір та легкість нанесення.

Гель лак Shiny виготовлений з високоякісних компонентів, завдяки чому має високу стійкість та не вигорає на сонці. Крім того, нігті під час нанесення не витребенькуються та не пошкоджуються, що дозволяє зберігати їх здоровими та міцними.

Гель лак Shiny має дуже красивий та насичений колір, який привертає увагу і дозволяє створити чудовий образ. Крім того, цей гель-лак легко наноситься на нігті, завдяки чому кожна жінка зможе створити чудове манікюр самостійно вдома.

Гель лак Shiny 10 мл - це не тільки ідеальна брендова річ, а й відмінний вибір для дівчат, які люблять доглянуті та красиві нігті. Виготовлені з високоякісних компонентів, цей гель-лак прекрасно зберігає свій колір та стійкість, дозволяючи насолоджуватися чудовим манікюром протягом довгого часу. Тож, не вагайтеся та зробіть свої нігті неповторними з гель-лаком Shiny 10 мл!