Тату наклейка для тіла Metal Tattoo Stickers AS-018

Код продукту: 17085
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 26.00
Ширина 14.50
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Тату-наклейки для тіла стали дуже популярними в останні роки. Вони дають можливість експериментувати зі зображеннями без необхідності робити справжні татуювання. Metal Tattoo Stickers AS-018 - це один з популярних видів таких наклейок.

Metal Tattoo Stickers AS-018 - це набір з чотирьох наклейок, виготовлених з металізованої плівки. Вони можуть бути використані як різні елементи одного татуювання або як окремі зображення на різних частинах тіла. Ці наклейки легко наносяться і знімаються, не залишаючи слідів на шкірі.

Завдяки металічному вигляду, ці тату-наклейки особливо підходять вечірньому макіяжу і стильним образам. Вони також можуть доповнити тематичний образ, наприклад, на Хелловін або на тематичній вечірці.

Наклейки виготовляються з безпечних матеріалів і не викликають алергічних реакцій. Вони можуть бути застосовані на будь-яку частину тіла і не потребують додаткових засобів для нанесення.

Metal Tattoo Stickers AS-018 - це ідеальний вибір для тих, хто хоче спробувати на собі незвичайні зображення, не змінюючи свою зовнішність назавжди. З цим набором наклейок ви зможете створити свій власний унікальний стиль і привернути до себе увагу на будь-якому заході.