Наклейки на водній основі 519-530

Код продукту: 17079
Залишок на складі: немає в наявності
9 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 2.90
Ширина 19.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на водній основі стали популярними в останні роки серед любителів манікюру та педикюру. Ці наклейки дозволяють легко трансформувати звичайний манікюр у яскравий та креативний. 

Однією з особливостей наклейок на водній основі є їх висока якість. Дія таких наклейок пояснюється тим, що вони виконуються на спеціальній основі, яка міцно прикріплюється до нігтів. Якщо застосувати наклейки правильно, то вони можуть служити достатньо тривалий час, не пошкоджуючи структуру нігтьової пластини.

Наклейки на водній основі можуть бути використані як самостійно, так і в комбінації з іншими декоративними матеріалами. За допомогою таких наклейок можна створити найрізноманітніші дизайни, зокрема квіткові мотиви, геометричні фігури, абстрактні малюнки, тваринні мотиви та інше. 

Наклейки на водній основі мають різні форми та розміри. У продажі можна знайти як наклейки на окремі округлі пластинки, так і на вигнуті листики, які можна наклеїти на кілька нігтів одночасно. 

Основні переваги наклейок на водній основі полягають у швидкості та простоті застосування. Для того, щоб застосувати таку наклейку, не потрібно витрачати багато часу та зусиль. Достатньо занурити наклейку у воду, витягти з базовою плівкою та наклеїти на нігтьову пластину. 

Наклейки на водній основі є відмінним вибором для тих, хто хоче створити красивий та стильний манікюр у короткий термін. Застосовуючи такі наклейки, можна створити незабутній дизайн нігтів, який буде довгий час радувати вас та оточуючих.