Наклейки на водній основі green

Код продукту: 17076
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.90
Ширина 19.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на водній основі green стали найбільш популярним аксесуаром серед любителів манікюру. Вони дозволяють відтворити різні малюнки на нігтях, надаючи їм нового виду і оригінальності.

Особливість наклейок на воді полягає в тому, що вони непомітні на нігтях, додають об'єму та яскравості манікюру, не залишаючи налітів і слідів клею.

Щоб використовувати наклейки на воді, не потрібно мати спеціальних навичок. Для цього достатньо нанести базове покриття на нігті і занурити наклейку в воду. Після цього потрібно витягнути наклейку на паперову серветку і нанести на нігтьову пластину. Далі за допомогою манікюрного пензля потрібно замочити воду та надійно закріпити наклейку на нігті.

Наклейки на воді - це не тільки спосіб прикрасити манікюр, а й заощадження часу та грошей. Вони можуть бути використані, як на звичайне, так і на гелеве покриття, і дуже довго зберігають свій насичений колір та яскравість.

У світі манікюру, наклейки на воді настільки перетворилися на популярний інструмент прикрас нігтів, що стали незамінними в ремонтах та в офісній роботі. І це не дивно, адже це простий і дієвий спосіб увінчати великий пошук на Декор для нігтів. Не забувайте, нігті - це твій візитна картка, а з допомогою наклейок на воді вони стануть ще більш яскравими та незабутніми!