Камені кристал Сваровскі прозорі S3AB, 720 шт

Код продукту: 16962
Залишок на складі: немає в наявності
34 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 8.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кристали Swarovski є справжнім скарбом для будь-якої майстерної з нарощування нігтів і декорування нігтів. Застосовуючи ці прекрасні камені, ви можете створювати неймовірно красиві манікюри та педикюри, які додадуть люксовості і блиску до будь-якого образу.

Одним з найпопулярніших видів кристалів Swarovski є прозорі S3AB. Ці камені зроблені зі спеціального скла, що надає їм блиску та глянцю. Кристали Swarovski S3AB дуже популярні серед майстрів манікюру та педикюру, оскільки вони виглядають дуже дорого і ефектно.

У цьому пакеті міститься 720 кристалів Swarovski S3AB, що дозволить вам з легкістю створювати неймовірні дизайни на нігтях. Ви можете використовувати їх окремо, створювати градієнти чи складні малюнки, отримуючи при цьому незабутній ефект.

Кристали Swarovski S3AB можна використовувати як для повсякденного, так і для вечірнього макіяжу і створення ефектного образу. Наприклад, ви можете декорувати французький манікюр, створювати складні паттерни на нігтях, додавати блиск до різних елементів малюнків та багато іншого.

Кристали Swarovski S3AB є дуже якісними та міцними, тому ваш дизайн залишиться красивим і недоторканим протягом тривалого часу. Ці камені легко прикріплюються до нігтя за допомогою спеціального клею, який також можна придбати разом з кристалами.

Отже, якщо ви хочете зробити свій образ яскравішим, нарощування нігтів і декорування нігтів з кристалами Swarovski S3AB - це ідеальний варіант. Завдяки їх якості і ефекту, ви зможете створити незабутній враження та підкреслити свою неперевершеність та красу.