Камені кристал Сваровскі, прозорі 1400 шт, SS4

Код продукту: 16958
Залишок на складі: немає в наявності
21 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 8.00
Висота 1.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені кристал Сваровскі є дуже популярними серед шанувальників манікюру та нарощування нігтів. Ці кристали, виготовлені компанією Swarovski, відомою своїми високоякісними прикрасами, здатні додати вашому манікюру блискучість та ексклюзивний вигляд.

Камені кристал Сваровскі прозорі SS4 є одними з найбільш популярних серед фахівців з нарощування нігтів. Їхня малий розмір (близько 1,5 мм) робить їх ідеальними для створення дрібних прикрас на нігтях.

Камені кристал Сваровскі відрізняються високою якістю та довговічністю. Крім того, вони мають різноманітну форму та кольорову гаму, що дає можливість створювати безліч оригінальних дизайнів.

Як використовувати камені Сваровскі на нігтях? Їх можна приклеїти до нігтя за допомогою спеціального клею для нарощування нігтів. Для додавання додаткового блиску можна використовувати також топовий покриття з гліттером.

Камені кристал Сваровскі - це не тільки красива деталь для манікюру, а й унікальна можливість виразити свою індивідуальність та неповторність. Якщо ви любите блиск та елегантність, то ці кристали точно для вас!