Декор для нігтів Global Fashion, круглі 2 розміри, 12 кольорів

Код продукту: 16955
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів Global Fashion: круглі 2 розміри, 12 кольорів

Нарощування нігтів та особливо декорування їх стає все більш популярним серед жінок усіх вікових категорій. Декор для нігтів Global Fashion - це інноваційний продукт, який дозволяє створити вражаючі дизайни для нігтів з легкістю та швидкістю.

Декор включає набір круглих каменів двох розмірів - 2 та 3 мм, які доступні у 12 неповторних кольорах. Це дозволяє створити безліч забарвлень та комбінацій, що поєднуються з будь-яким стилем - від класичного до модного та експериментального.

Камені дуже прості у використанні та надійно кріпляться до поверхні нігтів. Для цього достатньо нанести трохи клею на нігтьову пластину та прикріпити декор. Надзвичайно швидко та легко створите унікальний дизайн, що вражатиме довколишніх своєю оригінальністю та красою.

Декор для нігтів Global Fashion - це якісний, стильний та доступний продукт, який дозволяє кожній дівчині почуватися красивою та елегантною. Придбати його можна відразу ж на сайті виробника або в магазинах косметики та аксесуарів. Створіть свій неповторний образ з Global Fashion!