Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 10*15 мм, #100 green

Код продукту: 16791
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.50
Ширина 8.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір колпачків і резинова насадка для нарощування нігтів

Нарощування нігтів – це сучасна і популярна процедура у догляді за нігтями. Для проведення такої процедури необхідно мати якісні інструменти. Один з головних компонентів – це насадки для фрезера. Набір колпачків та резинова насадка – це необхідні інструменти для нарощування, які забезпечать високу якість обробки і допоможуть зберегти здоров'я нігтів.

Набір колпачків складається з трьох штук. Вони мають різний діаметр і підходять для різних видів нарощування. Абразивна поверхня дозволяє швидко і якісно обробляти нігті, не пошкоджуючи їх. Колпачки мають дуже зручну форму, що дозволяє зручно та безболісно виконувати процедуру.

Резинова насадка має розмір 10x15 мм і позначення #100 green. Вона дуже м'яка і дбайлива до нігтьової пластини, не залишаючи подряпин та плям. Резинова насадка допомагає видалити сторонні елементи з поверхні нігтя.

Загалом, набір колпачків та резинова насадка – це важливий компонент процедури нарощування нігтів. Вони допомагають забезпечити максимальну якість обробки та зберегти здоров'я нігтів. Для кожного майстра краси вони повинні бути у наборі!