Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 16*25 мм, #120 red

Код продукту: 16780
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір колпачків та резинова насадка для фрезера - незамінний інструмент для професійного нарощування нігтів.

У наборі входять 3 колпачки абразиву різної грубості (від найтоншого до найгрубшого) і резинова насадка зі спеціальним покриттям. Розмір насадки - 16 на 25 мм, що дозволяє робити нарощування нігтів з високою точністю та якістю.

Найтонший колпачок дозволяє робити фінішну обробку нігтів, згладжувати поверхню і робити манікюр без залишків. Середній колпачок допомагає видалити топ-шар лаку, забруднень і старих шарів кератину. Найгрубший колпачок стане в нагоді для шліфування нігтьової пластини і підготовки її до подальшого нарощування.

Резинова насадка має грубість #120 red і призначена для вирівнювання або зменшення густини нігтьової пластини. Вона дуже ефективна для роботи з проблемними нігтями, набряклими чи завернутими.

Набір колпачків та резинова насадка - це необхідний інструмент для майстрів з нарощування нігтів, які хочуть досягти професійної якості роботи та отримати захоплюючі результати. Вони дають можливість легко та швидко виконувати будь-яке завдання, пов'язане з нарощуванням і формуванням нігтів.