Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 16*25 мм, #120 lilac

Код продукту: 16779
Залишок на складі: немає в наявності
8 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.50
Висота 2.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У забезпеченні якісного і професійного нарощування нігтів використовуються різноманітні інструменти та аксесуари. Одним з найважливіших є насадки для фрезера, серед яких популярні насадки-ковпачки абразиву. 

Набір насадок-ковпачків абразиву складається з трьох штук та резинової насадки. Вони призначені для обробки та полірування нігтів, а також для видалення зайвого матеріалу. 

Кожна насадка має свої особливі характеристики та діаметр, що дозволяє виконувати різноманітні операції на нігтях. Насадки-ковпачки абразиву виготовляються в різних розмірах та червоних, фіолетових, чорних кольорах. 

Резинова насадка у наборі має розмір 16*25 мм та абразивність #120 lilac. Вона використовується для особливо чутливих зон, бо не має грубої зернистості, що дозволяє уникнути травмування шкіри навколо нігтів. 

Насадки-ковпачки абразиву є незамінними інструментами для нарощування нігтів. Розумне поєднання різної абразивності та розмірів насадок дозволяє виконувати різні операції на нігтях з мінімальним ризиком ушкодження природної пластини. Набір з трьох штук насадок-ковпачків абразиву разом із резиновою насадкою #120 lilac - чудовий вибір для майстринь, які прагнуть отримати якісний результат та задовільнити потреби своїх клієнтів.