Гель лак Nude, Global Fashion 15 мл, 11

Код продукту: 16389
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Номер кольору 11
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Гель-лак Nude - універсальний вибір для модних лакофанів. Цей продукт дозволяє гармонійно комбінувати аксесуари інших відтінків і самому виглядати бездоганно. Компанія Global Fashion пропонує найбільш популярні кольори з цієї лінійки продуктів об'ємом 15 мл.

Гель-лак Nude 11 - це засіб для пофарбування нігтів, який нейтралізує відтінок твоєї шкіри, зроблюючи його більш свіжим та привабливим. Його можна наносити на голу поверхню нігтів або комбінувати з іншими кольорами з цієї колекції. Гель-лак Nude ділиться на світлий, середній та темний відтінки, що дозволяє вибрати необхідний під твій настрій та образ.

Гель-лак Global Fashion 15 мл - це лак, який гарантує довготривалий захист та стійкість кольору. Завдяки своїй формулі цей гель-лак легко наноситься, не лущиться та не розтікається. Виготовлений з якісних і безпечних матеріалів, він також захищає нігтьову пластину від пошкоджень та розщеплення.

Отже, гель-лак Nude 15 мл - це ідеальний вибір для тих, хто любить природність та натуральну красу. Колекція Global Fashion доповнює цей відтінок різноманітними варіантами і дозволяє створити стильний та затишний образ з допомогою перевірених та надійних засобів догляду за нігтями. Придбайте гель-лак Nude та насолоджуйтесь своєю бездоганністю кожен день!