Гель лак Nude, Global Fashion 15 мл, 02

Код продукту: 16380
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Номер кольору 02
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Nude від Global Fashion - це ідеальний варіант для тих, хто цінує мінімалізм і натуральність в макіяжі нігтів. Цей відтінок гель-лаку нагадує природну красу нігтів, але при цьому додає їм неймовірного блиску і дбайливого догляду.

Гель-лак Nude має об'єм 15 мл і легко наноситься на нігті. Його можна використовувати як самостійно, так і в якості базового покриття перед нанесенням інших відтінків гель-лаку. Дуже зручно, що він має кисточку зручного розміру, яка дозволяє легко розподілити гель-лак на поверхні нігтів без ризику погіршити якість покриття.

Гель-лак Nude Global Fashion 15 мл, 02 - це чудовий вибір для будь-якої жінки, яка цінує якість, красу та доглянутий вигляд своїх нігтів. Він не тільки надає нігтям красивий вигляд і блиск, але й допомагає збереження їх у здоровому стані, оскільки гель-лак не тільки додає блиску, але і захищає нігті від розщеплення та ламкості.

Купуючи гель-лак Nude від Global Fashion, ви можете бути впевнені у якості свого вибору і отримаєте відмінний результат від його використання. Це прекрасний варіант для тих, хто хоче зберегти природний вигляд своїх нігтів, але при цьому додати їм здорового блиску та доглянутості.