Гель лак Diamond, Shine Spectrum 8 мл 17

Код продукту: 16371
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Номер кольору 17
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Diamond 8 мл - це революційний продукт для нарощування нігтів. Він відмінно підходить не тільки для професійних майстрів манікюру, а й для використання вдома.

Гель-лак має насичений кольоровий спектр - від класичних відтінків до незвичайних ″неонових″ кольорів. Відмінність гель-лаку Diamond від інших подібних засобів - це його велика ємність в 8 мл. Одного флакона достатньо на багато процедур.

Застосування гель-лаку відрізняється від звичайного лаку. Спочатку на нігті наноситься базовий покриття, після чого - три шари гель-лаку. Кожен шар висушується під лампою UV або LED-лампою.

Після завершення нарощування нігтів гель-лак Diamond можна доповнити кількома елементами декору - камінцями Swarovski, стразами та іншими прикрасами. Таким чином, створюється ефектний і незабутній дизайн нігтів.

Shine Spectrum 8 мл 17 - теж гель-лак, який включає справжній калейдоскоп кольорів. Діапазон відтінків допомагає підібрати покриття для будь-якого настрою і стилю.

Гель-лаки Shine Spectrum і Diamond мають багато переваг - їх довготривалість, яскравий колір, стійкість до пошкоджень та зносу, сухість відразу після висушування під лампою.

Загалом, гель-лаки Diamond і Shine Spectrum - це незамінні засоби для створення стильного і яскравого манікюру, який прослужить вам тривалий час. Ви можете спокійно експериментувати з кольорами, насичувати свою уяву незвичайними дизайнами, адже з цими гель-лаками все можливо.