Пилочка для ногтей Global Fashion 180/240 моющая, зелёная

Код продукту: 16284
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пилки для нігтів - це один із необхідних інструментів для нарощування та догляду за нігтями. Якість пилок має велике значення для того, щоб добитися бажаного результату при обробці нігтів. Одна зі старанних, тонкостів заточення вимагає точності та якісного матеріалу для виготовлення. Сьогодні ми розглянемо пилку для нігтів Global Fashion 180/240 моюща, зелена.

Ця пилка має дві сторони: одна сторона з грубим зерном 180, інша з дрібним зерном 240. Така зміна зерен допомагає отримати плавний та якісний результат при обробці нігтів. Крім того, пилка має великі плюси в тому, що її можна мити водою. Це особливо зручно, коли пилку потрібно використовувати для декількох клієнтів. Для цього достатньо помити її водою та обрисати рушником.

Невеликий розмір пилки також дуже зручний - вона поміщається у косметичні сумочки та підрядження. Варто зазначити, що пилка виготовлена з високоякісних матеріалів. Тому вона може служити довго, не втрачаючи своїх якісних характеристик.

Зелений колір пилки Global Fashion 180/240 моюща робить її відмінною знахідкою для манікюрних майстрів - він зручно знаходиться серед інших інструментів та знарядь. Крім того, пилку зеленого кольору з легкістю промивається водою, що зберігає її зовнішній вигляд на довгий час.

Підсумовуючи, пилка для нігтів Global Fashion 180/240 моюща, зелена - надійна знахідка для кожної жінки, яка доглядає за своїми нігтями та для манікюрних майстрів. Її якість відповідає всім вимогам якість добре впишеться в арсенал кожної косметичної сумочки!