Слайдер-дизайн BY ANNA TKACHEVA 1241

Код продукту: 15518
Залишок на складі: немає в наявності
17 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 78
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Slidder-дизайн - це надзвичайно красивий та досить витончений дизайн для нігтів, який робить професійний майстер манікюру Anna Tkacheva. Цей дизайн є досить популярним серед жінок, які люблять свіжі та яскраві нотки у своєму образі.

Якщо ви шукаєте щось оригінальне та незабутнє для своїх нігтів, то це саме те, що вам потрібно. Slidder-дизайн складається з двох різних зображень, які перекочують з одного нігтя на інший.

Такий дизайн можна виконувати з використанням як класичних матеріалів для манікюру, так і з використанням підводних гель-лаків. При цьому, майстер може використовувати різні техніки та технології, щоб створити слайдер-дизайн. Також, до складу такого дизайну можуть входити різні прикраси, наприклад камені, пір'я, стрази тощо.

Якщо ви хочете зробити свій зовнішній вигляд більш ефектним і привабливим, sladider-дизайн від Anna Tkacheva стане для вас ідеальним вибором. Це оригінальний та красивий дизайн, який підкорить серця ніжної статі та зробить ваші нігті незабутніми. Зв'яжіться з професійним майстром манікюру та замовте свій унікальний slidder-дизайн вже сьогодні!