Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-298

Код продукту: 15458
Залишок на складі: немає в наявності
6 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-298 - це інноваційний продукт у косметичній галузі, який забезпечує неперевершений дизайн нігтів.

Даний продукт є дуже популярним серед жінок, які хочуть виглядати стильно і неповторно. Яскраві кольори та нескладні малюнки, які представлені на ньому, роблять нігті насправді привабливими. 

Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-298 - це водні наклейки, які легко наклеюються на нігті. Інструкція до них дуже проста та зрозуміла: достатньо занурити наклейку у воду на декілька секунд, після чого її можна відбити на нігтьову пластину. Слайдер-дизайн залишатиметься на нігтях достатньо довго - близько 10 днів.

Краса цього продукту полягає в його унікальності. Немає двох однакових наклейок, через що кожен дизайн нігтьової пластини стає по-справжньому індивідуальним.

Багато жінок вже встигли стати прихильницями Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-298. Це підтверджує все більша популярність цього продукту.

Тож, якщо ви хочете надати своїм нігтям особливого та неповторного вигляду, спробуйте Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-298. Результат вас приємно здивує!