Ковпачки абразиву для педикюру, 16*25 мм, #150, blue 1 шт.

Код продукту: 14674
Залишок на складі: багато
18,70 ₴
0,44 €
0,47 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 763
Розміри
Довжина 2.10
Ширина 1.50
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ковпачки абразиву для педикюру - це важливий інструмент для перукарів, манікюрних майстрів та всіх, кому подобається доглядати за своїм тілом. Вони створюються спеціально для використання під час педикюру, а саме для обробки шкіри навколо нігтів.

Ковпачки абразиву мають розмір 16*25 мм та гранулювання #150, що дозволяє ефективно видаляти згрубілу шкіру, зменшити відділення знімного покриву та зробити шкіру м'якшою та гладшою. Їх також можна використовувати для коригування форми нігтів.

Ковпачки абразиву для педикюру мають зручну форму та легко кріпляться до фрезера для педикюру. За допомогою них можна швидко та якісно підготувати шкіру нігтів до нанесення лаку або іншого декоративного покриття.

Щодо кольору, то ковпачки абразиву для педикюру зазвичай виготовляють в голубому або рожевому кольорі. Blue 1 шт. означає, що в упаковці міститься один ковпачок абразиву кольору синього кольору.

Отже, якщо ви хочете дбати про свої нігті та доглядати за шкірою навколо них, то ковпачки абразиву для педикюру з гранулюванням #150 та розміром 16*25 мм будуть незамінним інструментом у вашому арсеналі.