Косметичка-органайзер 3 в 1

Код продукту: 14229
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 2.50
Ширина 20.00
Висота 13.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Косметичка-органайзер 3 в 1 - незамінний аксесуар для кожної жінки, яка прагне бути організованою та завжди мати при собі необхідні засоби для догляду за шкірою та волоссям. Цей продукт об'єднує в собі три функції: косметичка, органайзер та сумочка.

Перша функція - косметичка - підходить для зберігання та транспортування косметичних засобів. Тут можна помістити тональний крем, пудру, помаду, рум'яна та інші засоби, які відповідають за зовнішній вигляд і дозволяють підкреслити вашу природну красу.

Друга функція - органайзер - дозволяє зручно розмістити всі необхідні засоби для догляду за шкірою та волоссям. Тут можна зберігати крем для рук, лосьйон для тіла, гель для вмивання, щітку для волосся та інші засоби. Органайзер-косметичка забезпечить вам швидкий та безперебійний доступ до всіх засобів.

Третя функція - сумочка - дозволяє зберігати різні дрібниці, такі як гроші, ключі, телефон та інші предмети, які завжди потрібні вам в дорозі.

Цей винахід - ідеальне рішення для тих, хто подорожує або ж просто любить бути завжди організованими. Косметичка-органайзер 3 в 1 є стильним та практичним рішенням для кожної жінки, яка прагне бути завжди на вершині модних тенденцій та з чистою шкірою та волоссям.