Набор кистей для макияжа, 18 шт, Megaga (черный чехол)

Код продукту: 13740
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

На сьогоднішній день макіяж є не тільки методом зібрати увагу оточуючих, але і способом виразити свою індивідуальність. У цьому процесі набор кистей для макіяжу став незамінним помічником. 

Megaga - це відомий бренд в світі макіяжу, що випускає якісні і зручні набори кистей. У наборі на 18 штук знаходяться різноманітні кисті, які дозволяють легко створювати будь-який макіяж. 

У наборі є кисть для нанесення основи, пудри, рум’ян, хайлайтера, а також кисті для нанесення і розтушовування тіней, обводки очей, нанесення помади, тощо. 

Кожна кисть Megaga виготовлена з високоякісних матеріалів, які дозволяють залишатися м’якою і еластичною навіть після повторних мийок і використань. Ручки кистей також зроблені з надійних матеріалів, що забезпечують стійкість і зручність при застосуванні. 

Набір кистей Megaga також має чорний чохол, який дозволяє легко зберігати і переносити кисті в будь-яке місце. 

Відразу після використання кисті необхідно очистити від залишків косметики слабким миючим засобом та просушити. 

Отже, набір кистей для макіяжу на 18 штук від Megaga – це незамінний помічник для створення будь-якого макіяжу. Високоякісні матеріали, зручність в застосуванні та зберіганні – саме те, що необхідно дівчатам, які люблять виглядати бездоганно.