Камни кристалл белые Swarovski 1440 шт, SS6, 10 GROSS

Код продукту: 12967
Залишок на складі: немає в наявності
39 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 36
Розміри
Довжина 13.70
Ширина 7.90
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нігті - це не тільки аксесуар, але й щось більше, якість вашої рукодільної роботи та дбайливого підходу до свого зовнішнього вигляду. Нігті з каменями Сваровські - це новітній тренд, який вже зробив фурор в світі манікюру. Камені з блиском та мерехтінням Сваровські привертають увагу, і тепер вони доступні кожній жінці.

Одними з найбільш популярних каменів Сваровські є білі кристали. Їх використовують для створення яскравих та оригінальних дизайнів нігтів. Збірна кількість каменів у пакеті - 1440 штук. Їх розмір - SS6, що досить компактний, щоб можна було створити ніжний та елегантний дизайн або поринути в світ яскравих та вишуканих деталей.

Камені Сваровські вже давно займають лідируючу позицію на ринку аксесуарів для манікюру. Вони відрізняються якістю та блиском, які зберігаються дуже довго. Тому створення нігтів із Сваровські - це гарантія якісного та стійкого манікюру.

Таким чином, якщо ви хочете стати власницею красивих та ефектних нігтів, не варто вагатися вибрати камені Сваровські. Вони здатні підкреслити ваш стиль і додадуть вам більше самовиразності та вишуканості. Створіть свій унікальний дизайн, використовуючи камені Сваровські, і блискучий результат не залишить вас равнодушными!