Бульонки светло-розовые 720 шт

Код продукту: 12883
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 42
Розміри
Довжина 13.50
Ширина 7.80
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Бульонки світло-рожевого кольору - це незамінний аксесуар для нарощування та декорування нігтів. У комплекті міститься 720 штук бульонок, що дозволить вам реалізувати будь-яку задуману ідею.

Бульонки для нігтів є надзвичайно популярним елементом декору, який знаходить застосування в салонах краси та серед звичайних користувачів. Вони додадуть вашому манікюру стильний акцент і зроблять його неповторним.

Завдяки своїй яскравості та насиченості, бульонки можуть виступати як самостійний елемент декору, так і доповнювати інші прикраси, в тому числі із використанням гліттерів та стразів.

Щоб застосувати бульонки, вам необхідно використовувати спеціальний клей для нігтів, який розбавляється нарізаним розчинником в пропорції 1:1. Після нанесення клею на нігтьову пластину та бажаного елемента декору, бульонку необхідно насухо покласти на поверхню і зафіксувати лаком для нігтів.

Крім того, варто знати, що бульонки можна використовувати не тільки для декорування нігтів, а і для прикрашання аксесуарів: вбиральних прищепок, косметичок, сумок та інших предметів.

Отож, бульонки світло-рожевого кольору - це стильний та яскравий елемент для декорування нігтів та інших аксесуарів. З їх допомогою ви зможете створити неповторний образ, який зробить вас центром уваги.