Ковпачки абразиву для педикюру, 16 мм, 100 грід, 1 шт. Af 548

Код продукту: 11930
Залишок на складі: багато
18,70 ₴
0,44 €
0,47 $
14 купили

Кількість:

14 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 766
Розміри
Довжина 1.80
Ширина 1.80
Висота 2.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ковпачки абразиву для педикюру - це незамінний інструмент для професіоналів, які займаються нарощуванням нігтів та проводять педикюр. Ці насадки для фрезера створені з дуже міцного матеріалу і мають діаметр 16 мм, який ідеально підходить для обробки нігтів.

Кожен ковпачок абразиву має зернистість 100 грід, що дає змогу проводити роботи з високою точністю і якістю. Вони допоможуть Вам створити рівномірність форми нігтів, а також шліфувати старі шарами лаку і забруднення.

Матеріал, з якого виготовлені ці ковпачки, відмінно переносить тертя, тому їх досить довго можна використовувати. Завдяки цьому, вони стануть в нагоді не тільки професіоналам, але й тим, хто самостійно займається домашнім педикюром.

Ковпачки абразиву для педикюру є незамінним інструментом, який допоможе зробити Ваші нігті красивими та доглянутими. Купуючи таку насадку для фрезера, Ви зможете виправдати свої витрати, адже вона буде приносити Вам користь на протязі тривалого часу. Отже, не вагайтеся і замовляйте ковпачок абразиву для педикюру відразу, і Ви не пошкодуєте про свій вибір!