Фольга для нігтів Новий рік 16, 1 шт

Код продукту: 10183
Залишок на складі: немає в наявності
14,58 ₴
0,34 €
0,37 $
3 купили
3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 5.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга для нігтів - це дуже популярний матеріал для декорування нігтів. Вона додає нігтям блиск і святковий настрій. Особливо підходить для різноманітних свят, таких як Новий рік.

Фольга для нігтів Новий рік 16, 1 шт - це найкращий вибір для дівчаток, які хочуть виглядати стильно і яскраво на новорічному святі. Кожен зразок фольги має свій унікальний дизайн, що дозволяє створювати найрізноманітніші комбінації.

Для того, щоб створити шикарний дизайн, потрібно виділити деякий час і практикуватися в нанесенні фольги на нігті. Найбільш простий спосіб використання фольги - це наклеювати її на лаковані нігті. Цим самим можна отримати ефект полірованої металевої поверхні.

До речі, щоб фольга добре лягала на нігті, потрібно пам'ятати про деякі правила. Перед установкою фольги на нігтьову пластину рекомендується зделать манікюр, а також обробити нігті ватними дисками, змоченими в якості лосьйону для зняття лаку. Після цього необхідно нанести базовий лак і відчекати декілька хвилин до повного висихання.

Таким чином, фольга для нігтів - це дуже красивий і популярний елемент декорування нігтів. Застосовуючи її на нігтях, Ви зможете створювати дивовижні малюнки та стильні комбінації для будь-яких свят. Тож не стійте на місці, експериментуйте і творіть незабутні образи разом із фольгою для нігтів!