Жовтий манікюр - тренд літа 2024: 16 найновіших і топових ідей

Жовтий манікюр - тренд літа 2024: 16 найновіших і топових ідей
Жовтий колір має дивовижну здатність випромінювати радість і оптимізм. Якщо ви прагнетеhttps://globalfashion.ua/blog/id625-pink-ombre-manicure-photo-novelties-and-fashion-trends створити веселий і оригінальний манікюр, цей відтінок завжди буде першим вибором. Жовтий викликає асоціації з сонячними днями і дарує літній настрій у будь-яку пору року. Залежно від дизайну, він може мати як сучасний і елегантний вигляд, так і грайливий і креативний.

Жовтий манікюр пропонує незліченні варіації, які об'єднують цей життєрадісний колір з наймоднішими трендами в нейл-арті. Від ніжних пастельних тонів до насичених золотистих відтінків, від блискіток до хитромудрих візерунків - у цій статті ви знайдете 16 найкращих ідей жовтого манікюру, які пасуватимуть для нігтів будь-якої форми і довжини.

Читайте далі, щоб надихнутися нашими улюбленими ідеями жовтого манікюру. Вони додадуть вашим нігтям неповторного стилю і піднімуть настрій.


01 Вершковий жовтий

.


Жовтий колір - один з найяскравіших трендів цього сезону, і ми просто не можемо відірвати очей від нього. Особливо витончено м'який відтінок виглядає на манікюрі для коротких нігтів, надаючи їм свіжого і стильного вигляду. 


02 Соняшники

.


Ніщо так не нагадує про літо, як соняшники. Цей манікюр - прекрасний спосіб використати яскравий жовтий колір у цьому сезоні. Чергуйте розміри кольорів, щоб додати різноманітності та зробити дизайн ще цікавішим.


03 Геометрія

.


Для більш стриманого сприйняття жовтого манікюру спробуйте використати геометричний стиль. У поєднанні з м'яким сірим кольором, жовтий виглядатиме яскраво, але не надто сміливо. 


04 Яскравий жовтий

.



05 Пастельні тони

.


Цей пастельний нейл-арт, натхненний хвилями, підкреслює органічні форми та плавні вигини. Залиште трохи вільного простору, щоб акцентувати увагу на дизайні. 


06 Подвійний френч

.


Навіщо обмежуватися звичайним французьким манікюром, якщо можна проявити креативність? Нам подобається яскравий контраст між неоновим жовтим і блискучим чорним у цьому подвійному французькому стилі. 


07 Медова крапля

.



08 Помаранчево-жовтий

.


Іноді один колір може сказати більше, ніж тисячі слів. Цей оранжево-жовтий відтінок - ідеальний спосіб виділитися. Яскравий, сміливий і сонячний, він ідеально підходить для літнього сезону. 


09 Поєднання яскравих кольорів

.



10 Лавова лампа

.



11 Дівчина гепард

.


Відкрийте дикий світ із тваринним принтом на нігтях! Для створення натурального і стильного ефекту поєднуйте принт із глибоким темно-зеленим відтінком. 


12 Мінімалістичний манікюр

.


Цей мінімалістичний манікюр являє собою сучасне переосмислення класичного френча, і нам він дуже подобається. Якщо яскравий відтінок не зовсім вам до душі, можна замінити його на більш спокійний і стриманий колір. 


13 Нігті Аура

.

 
Кольори аури на нігтях - одна з найактуальніших тенденцій. Ми особливо любимо, як у цих нюдових дизайнах центральне місце займає ніжно-жовтий відтінок. У завершеному вигляді такі нігті виглядають як ознака чогось хорошого. 


14 Бульбашки омбре

.


3D-нігті наразі на піку популярності, і ми просто обожнюємо цей тренд. У цьому дизайні поєднуються не тільки ефектні 3D-бульбашки, а й плавний перехід від рожевого до жовтого лаку в техніці омбре, що надає нігтям яскравого і літнього вигляду.


15 Вібрації ''60-х років

.



16 Шашки

.


Купити гель-лаки жовтих відтінків






(4)
71 купили
ID: 2434
120 ₴
108 ₴
-10%
(5)
68 купили
ID: 2471
120 ₴
108 ₴
-10%
(5)
37 купили
ID: 2684
120 ₴
108 ₴
-10%


Джерело: www.byrdie.com

Читайте також: Рожевий омбре манікюр: фото-новинки та модні тенденції 
Дата: 22.07.2024 12:26 Переглядів: 161