Рожевий омбре манікюр: фото-новинки та модні тенденції

Рожевий омбре манікюр: фото-новинки та модні тенденції
Однією з останніх тенденцій у манікюрі є рожевий омбре. Це оновлена версія французького манікюру, де відбувається плавний перехід від одного рожевого відтінку до іншого. На довгих нігтях ви зможете насолодитися великою кількістю переливів, але й на коротких нігтях цей ефект має чудовий вигляд. Ось кілька наших улюблених ідей рожевого омбре манікюру, які надихнуть вас на наступний манікюр.  


01 Рожева логоманія

.


Манікюр з логотипом - це стильний спосіб продемонструвати свою любов до улюбленого бренду. У цьому прикладі безіменний ніготь прикрашений ніжним шимером і безпомилково впізнаваним логотипом Louis Vuitton, створюючи ідеальний і стильний манікюр. 
03 Непоєднуваний рожевий

.


Цей рожевий омбре манікюр перезавантажує уявлення про тренд, поєднуючи традиційні французькі відтінки з незвичайною перевернутою колірною схемою. З додаванням блискучого топового покриття вони стають ще більш привабливими та унікальними. 
04 Рожевий акрил

.


Ці рожеві нігті в стилі омбре мають просто чудовий вигляд. Вони візуально подовжують і роблять стрункішими пальці.
05 Перламутровий рожевий

.

 
Якщо ви шукаєте ідеальний весільний нейл-арт або просто обожнюєте блискучий перламутровий ефект, цей елегантний світло-рожевий омбре манікюр стане прекрасним вибором. 

06 Гарячий рожевий

.



07 Матовий рожевий

.


Не можете вирішити між матовим покриттям і металіком? Чому б не спробувати обидва варіанти? 


08 Пилова троянда

.


Якщо ви вирішили спробувати манікюр з омбре вперше, попросіть майстра зробити такий, як на цьому фото. Манікюр у кольорі курної троянди - це делікатний і плавний перехід, який створює ефект світло-рожевих кінчиків. 
09 Від натурального до рожевого

.


Замість світло-рожевої основи виберіть натуральний лак, що ідеально підходить до вашого тону шкіри. Такий нейтральний манікюр стане чудовим вибором і матиме елегантний вигляд як на світлій, так і на темній шкірі.

(5)
34 купили
ID: 2579
120 ₴
108 ₴
-10%
(5)
134 купили
ID: 2587
120 ₴
108 ₴
-10%

10 Френч омбре

.


Якщо ви не можете розлучитися з улюбленим французьким манікюром, не переживайте - у нас є ідеальне рішення! Цей витончений світло-рожевий і білий розмитий французький манікюр об'єднує найкраще з двох світів. Для додавання виразності та елегантності виберіть довші нігті - і ваш манікюр стане справжнім витвором мистецтва. 

(4)
47 купили
ID: 2327
120 ₴
108 ₴
-10%
(5)
87 купили
ID: 2404
120 ₴
108 ₴
-10%

11 Рожевий хром

.


Перетворіть манікюр, зробивши його яскравішим: почніть з нейтральної рожевої основи, яка плавно переходить у червонувато-рожевий кінчик, покритий хромом для додаткового блиску і яскравості.


12 Рожевий шиммер

.

 
Джерело: www.byrdie.com

Дата: 19.07.2024 11:29 Переглядів: 322