Як зробити ідеальний френч педикюр із гель-лаком - поетапна інструкція

Як зробити ідеальний френч педикюр із гель-лаком - поетапна інструкція
Французький манікюр - це вічна класика! У нейл-індустрії приходять і йдуть мільйони трендів, але французький манікюр завжди залишається на піку популярності. Любителі стильного й акуратного дизайну завжди звертаються до цього вишуканого варіанту. Він має елегантний вигляд не тільки на руках, а й на ногах. Щоб навчитися створювати французький педикюр з використанням гель-лаку, прочитайте нашу статтю.


Необхідні інструменти для френч педикюру


Перш за все, вам знадобляться певні інструменти, щоб домогтися ідеального французького педикюру. Хоча традиційний стиль мінімалістичний і елегантний, потрібно мати під рукою кілька інструментів для його створення. А саме:

- Пилка для корекції довжини і форми нігтя, а також баф для полірування нігтьової пластини;


- Ремувер для кутикули;


- Інструменти для обрізного манікюру;


- Трафарети або пензель для промальовування лінії посмішки;


- База і топ;


- Гель-лак або гель натурального і білого кольору;



- Лампа для нігтів.


У мистецтві манікюру виділяють два основні методи створення лінії посмішки: використання трафарету і малювання пензлем. Ваш вибір має залежати від особистого досвіду в цій галузі. Для майстрів-початківців часто рекомендується використовувати трафарет, що дає змогу домогтися ідеально рівної лінії. У той час як більш досвідчені фахівці вважають за краще малювати лінію посмішки пензлем, насолоджуючись свободою творчого процесу. 


Як зробити французький педикюр


Якщо ви пам'ятаєте свій останній педикюр, деякі з цих кроків у догляді за нігтями вам уже відомі. Але для тих, хто зазвичай надає собі час на розслаблення під час нігтьових процедур (що ми тільки вітаємо), ми детально розповімо про кожен етап процесу.

Перед початком роботи переконайтеся, що у вас під рукою всі необхідні інструменти, щоб уникнути неприємних сюрпризів у процесі.

1 ЕТАП: Підготовка нігтьової пластини

Обробіть кутикулу, надайте форму і довжину вільному краю нігтя, а потім відполіруйте поверхню.

2 ЕТАП: Пілінг ніг


Тепер, коли нігті підстрижені та доглянуті, настав час порадувати свої ноги необхідним відлущувальним засобом. Виберіть скраб, який не тільки видаляє змертвілу шкіру, а й живить шкіру ніг. Якщо ви не віддаєте перевагу фізичним відлущувальним засобам, зверніть увагу на засоби з AHA. Після відлущування не забудьте зволожити шкіру стоп і нігтів зволожувальним кремом, щоб зберегти їхнє здоров'я і красу.

3 ЕТАП: Нанесення бази

Нанесіть базу, яка підготує нігті до подальшого декорування та просушіть у лампі. Потім виберіть основний колір: бежевий, персиковий або ніжно-рожевий. Орієнтуйтеся на ваш кольоротип, щоб підкреслити вашу природну красу і гармонійно доповнити образ. 

4 ЕТАП: Нанесення гель-лаку

Нанесіть кольоровий гель-лак на вільний край нігтя і просушіть у лампі.

5 ЕТАП: Створення лінії посмішки

Під час роботи з трафаретом упевніться, що він щільно прилягає до нігтя. Потім акуратно нанесіть білий гель-лак, використовуючи два тонких шари для досягнення ідеального покриття. Якщо ви вирішили використовувати пензель для нанесення гель-лаку, то рекомендується попередньо відзначити ключові точки навколо центру нігтьової пластини. Це дасть вам змогу створити ідеально рівну лінію посмішки. Сушити в лампі.

6 ЕТАП: Нанесення топа

Завершіть педикюр, завдавши шар топа для додаткового блиску і захисту, а потім сушіть у лампі. Після висихання акуратно видаліть липкий шар з поверхні нігтів, щоб вони мали ідеально гладкий і блискучий вигляд.

Не турбуйтеся, якщо лінія посмішки на френчі не вийшла ідеально рівною з першої спроби. Продовжуйте практикуватися й експериментувати з різними варіантами френч-манікюру. Згодом ви досягнете бездоганного результату.


Втілюйте унікальні ідеї та відкривайте нові горизонти у світі нейл-арту з Global Fashion! Наш інтернет-магазин пропонує все необхідне для того, щоб кожен ваш експеримент з манікюром став яскравим і незабутнім.


Читайте також: Як робити педикюр з покриттям гель-лак - покрокова інструкція
Дата: 27.06.2024 10:46 Переглядів: 479