Манікюр френч-омбре: 18 дизайнів нігтів які завжди в тренді

Манікюр френч-омбре: 18 дизайнів нігтів які завжди в тренді
Якщо ви хочете спробувати щось нове в манікюрі, але яскраві кольори здаються вам занадто сміливими, не хвилюйтеся. Представляємо свіжий погляд на класичний французький манікюр - "френч-омбре". Ця тенденція, що завоювала наші серця і стрічки в соціальних мережах, поєднує в собі вишуканість і сучасність. Як і в традиційному французькому манікюрі, френч-омбре використовує нейтральні відтінки рожевого, білого та нюдових тонів. Однак, замість чіткої лінії розмежування і яскраво-білого кінчика, френч-омбре пропонує плавний градієнтний перехід. Результат? Сучасна інтерпретація справжньої класики. Подивіться 18 наших улюблених дизайнів нігтів френч-омбре - від нейл-арту з негативним простором до глянцевих блискіток.


01 Френч відтінок

.


У цьому класичному варіанті френч-обре манікюру, яскраво білий кінчик плавно переходить у ніжний рожевий відтінок біля кутикули. 
02 Френч-омбре з ефектом хром

.


Ці короткі овальні нігті з основою ніжного рожевого кольору квітучої вишні плавно переходять у яєчно-білий відтінок до середини нігтя. Такий манікюр має чудовий вигляд у будь-яку пору року. Хромований ефект надає сучасного і стильного вигляду, роблячи цей дизайн ще більш привабливим. 


03 Легкий блиск

.


Цей вишуканий манікюр заслуговує на особливу увагу, щоб повною мірою оцінити його витончену красу. 

05 Чорний френч-омбре з блискітками

.


Хочете оновити класичний манікюр із блискітками? Спробуйте гламурний чорний френч зі сріблястим омбре! Цей ефектний дизайн ідеально підійде для новорічних свят. Зберігаємо цю ідею в закладки для майбутніх урочистостей.

06 Короткі та квадратні нігті

.



07 Ніжний френч-омбре

.


На перший погляд, цей манікюр нагадує класичний французький. Однак при більш уважному розгляді можна помітити плавний перехід кольору, виконаний у техніці аерографії. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче спробувати щось нове, але поки не готовий до повноцінного омбре. 

(5)
716 купили
ID: 1928
150 ₴

08 Майже невидимий френч-омбре

.


Цей відтінок настільки витончений, що вимагає уважного погляду, щоб його помітити, і це нам дуже подобається. Попросіть свого майстра зробити манікюр із делікатним омбре. 


09 Френч-омбре зі стразами

.


10 Матові кінчики

.


Ось ще один прекрасний приклад класичного французького манікюру омбре з матовими білими кінчиками. 


11 Темно-синій

.



12 Проста сніжинка

.



13 Класичний френч-омбре

.


Ви завжди будете в центрі уваги з класичним френч-омбре. 


14 Дорогоцінне каміння

.


Підсильте гламур френч-омбре, додавши маленькі дорогоцінні камені на один палець. 

(5)
523 купили
ID: 9040
150 ₴

15 Френч-омбре з шимером

.


Френч-омбре із золотими блискітками - ідеальний вибір для стильного манікюру. Його тонка гра світла підходить як для повсякденного образу, так і для вечірніх виходів. 


17 Зелений френч-омбре

.


18 Перли

.


Немає нічого ніжнішого, ніж фенч-омбре з перловим відтінком - ідеальний вибір для весільного образу.


Джерело: www.byrdie.com


Читайте також: Манікюр омбре: як зробити і фото дизайнів нігтів 2024
Дата: 25.06.2024 15:09 Переглядів: 1516