Оригінальний манікюр для коротких нігтів на червень 2024: від неонових кольорів до літніх фруктів

Оригінальний манікюр для коротких нігтів на червень 2024: від неонових кольорів до літніх фруктів
Звісно, довгі нігті надають жіночності та елегантності, але вони не завжди практичні, особливо коли ми проводимо час на свіжому повітрі - на пляжі, в траві або біля дерева. Немає нічого гіршого, ніж бруд, що накопичується під довгими кігтями. Тому влітку багато хто віддає перевагу коротким нігтям. Але це зовсім не означає, що потрібно залишатися в рамках одноманітного одноколірного манікюру. Адже короткі нігті можуть бути такими ж стильними і виразними. Хочете доказів? Перегорніть униз, щоб дізнатися про 12 наших улюблених варіантів дизайну коротких нігтів, які будуть актуальні в червні та влітку.


01 Неонові квіти

.


Хочете створити вражаючий манікюр, який притягуватиме захоплені погляди? Просте рішення - додайте яскраві неонові кольори до короткого нейтрального манікюру за допомогою доттінга або наклейок. Це щось на зразок заряду допаміну для пальців - стильно, сміливо і неймовірно привабливо. 


(5)
92 купили
ID: 10992
120 ₴
02 Лайм

.


У цьому сезоні нігтьового дизайну, желеподібні лаки стають справжнім хітом, а фруктовий нейл-арт додає яскравості та свіжості образу. Уявіть собі соковиті фрукти, що плавають у прозорому желе на нігтях. Це поєднання надає манікюру літньої грайливості та неповторного шарму. Такий стиль буде ідеальним вибором не тільки для червня, а й для всього літа. 


03 Подвійний французький манікюр

.


Оптимізуйте ваш манікюр, звернувшись до класичного французького манікюру з новим витком: спробуйте подвійний френч манікюр. Цей стиль надає нігтям вишуканого вигляду, зберігаючи водночас класичні риси і відкриваючи можливості для експериментів з кольором. Незалежно від довжини ваших нігтів, цей варіант підійде і підкреслить ваш стиль. 


04 Літні відтінки

.


 
05 Вишеньки

.


Цей вишневий манікюр, доповнений ніжним омбре на нюдовій основі, поєднує в собі стиль, вишуканість і неповторний шарм. 

ID: 21120

06 Лимонні тільди

.


Ми завжди в захваті від нейл-арту дизайнів, які не тільки легкі у створенні, а й створюють враження професійної роботи. 

07 Рожеве небо

.


У цьому манікюрі є безліч елементів: зірки, блискітки, півмісяці. 
08 Розплавлена веселка

.


Цей манікюр просто чудовий!


09 Райдужне омбре

.


Цей манікюр легко втілити в життя всього за допомогою райдужних гель-лаків. Завершити роботу необхідно топом із блискітками, щоб манікюр набув святкового вигляду. 


10 Вихори пастельного кольору

.



11 Манікюр з емодзі

.


Хто сказав, що емодзі призначені тільки для Messenger? Нанесіть свої улюблені смайлики поверх блискучого гель-лаку, і ваш манікюр буде таким самим яскравим і веселим, як і смайлики на екрані телефона.


12 Рум'яна аура

.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Даніель Коен


Читайте також: Топ-14 трендів тропічного манікюру 2024 року 
Дата: 11.06.2024 10:28 Переглядів: 79