Топ-14 трендів тропічного манікюру 2024 року

Топ-14 трендів тропічного манікюру 2024 року
Хоч би як завчасно ми починали підготовку, останні кілька днів перед відпусткою завжди перетворюються на метушню і біганину. Потрібно вибрати вбрання, зібрати туалетне приладдя, дістати із сейфа паспорти. І, звичайно, не забути про манікюр перед поїздкою.

Якщо ви вирушаєте в салон, не знаючи, який манікюр вибрати, ми вас підстрахуємо. Тропічна відпустка - ідеальний час для креативного і веселого манікюру. Ми зібрали 14 ідей тропічного манікюру, які ідеально підійдуть для вашої наступної відпустки. Прокручуйте далі та щасливої дороги!


01 Помаранчевий готовий до відпустки

.


Незалежно від вашого рівня майстерності в нейл-арті, додати акценти в манікюр цілком під силу. Якщо ви новачок, використовуйте наклейки для нігтів; для середнього рівня підійдуть трафарети; а якщо ви професіонал, візьміть тонкі пензлі і намалюйте візерунки вручну. 

1 купили
ID: 15790

02 Осідлати хвилю

.


Для створення по-справжньому тропічного манікюру спробуйте використати мотиви океану. Ці окремі хвилі мають настільки реалістичний вигляд, що здається, ніби ви можете почути, як вони розбиваються об берег. 
03 Схід, захід сонця

.


Насолоджуйтеся хорошими вібраціями за допомогою манікюру в стилі аури і водночас демонструйте чудові заходи сонця під час відпустки. 



04 Щасливі зірки

.


З цим манікюром «багатої дівчини» можна сміливо вирушати в тропіки. Коштовне каміння створює ефект різнокольорових морських зірок, що танцюють на акцентних нігтях. 


05 Гібіскус

.


Ми в захваті від цього тропічного варіанту класичного французького манікюру. Заміна традиційного білого кінчика на насичений темно-червоний колір надає образу несподіваної свіжості. Він ідеально поєднується з білими квітами гібіскуса, створюючи атмосферу відпускного настрою та екзотичної елегантності. 


06 Нігті під водою

.


Цей манікюр нагадує витвір мистецтва, що зображує плавання з дельфінами. 

07 Неонові желейні сердечка

.


Ці неонові желейні нігті випромінюють ту саму енергію, якої ми прагнемо у відпустці. А витончені сердечка надають їм неповторної чарівності. 


08 Гарячі тропіки

.



09 Тропічна дівчинка

.


Зустрічайте тренд цього сезону - манікюр у стилі «Кокетка». Цей чарівний рожевий дизайн немов втілює ніжність і грайливість. У ньому є все, щоб вразити: від класичних французьких кінчиків і плавних переходів омбре до витончених ручних розписів і об'ємних 3D-деталей. Пасує кожному, хто хоче додати у свій образ трохи більше легкості та романтики. 


10 Щасливі дні

.


Від ніжного оранжево-рожевого омбре до чарівних маленьких смайликів - такий манікюр наповнює нас радістю. 


11 Не зовсім жовтий

.


Хоча навесні переважав жовтий колір, цього літа мода приготувала нам неонову версію цього відтінку. 

(5)
92 купили
ID: 10992
120 ₴

12 Барбі у відпустці

.


Цей набір з водними і квітковими 3D-акцентами, натхненний Барбі з Малібу, буде також ідеально підходити для Барбі-русалки. 


13 Блакитне захоплення

.


Більшість літніх дизайнів нігтів воліють використовувати глянсове покриття, але цей манікюр наочно демонструє переваги матового фінішу. Елегантне поєднання негативного простору, витончених вихорів і блакитних французьких кінчиків створює винятково тропічний і стильний образ. 



14 Просто вихори

.


Для прихильників мінімалізму в дизайні нігтів, манікюр з вихровими елементами і негативним простором є чудовим вибором. Щоб додати вашому образу тропічних ноток, використовуйте соковиті, приглушено-неонові відтінки.

Джерело: www.byrdie.com
Автор: Даніель Коен і Еден Стюарт


Читайте також: Яскравий манікюр на червень: 24 найсвіжіших і найстильніших ідей
Дата: 07.06.2024 11:52 Переглядів: 27