Новинки манікюру з квітами 2024: 17 модних і незвичайних ідей

Новинки манікюру з квітами 2024: 17 модних і незвичайних ідей
Квіткові мотиви в манікюрі - це справжній гімн теплим сезонам. Уявіть собі манікюр із зображеннями яскравих вишеньок, соковитого кавуна або нейл-арт у пастельних тонах заходу сонця. Однак справжній символ весни та літа - це, без сумніву, квітковий дизайн. Яскраві соняшники, романтичні троянди та витончені ромашки не лише прикрашають нігті, а й піднімають настрій, додаючи життю барв та весняного настрою.

Ми підготували добірку з 17 ідей квіткового манікюру: від ніжних тонів і французького манікюру з блискітками до насичених фарб і оригінальних дизайнів. Прокрутіть униз, щоб надихнутися цими гарними ідеями й вибрати щось особливе для себе.


01 Натхнення 70-х

.


Ми в захваті від поєднання квіткових візерунків з пастельними відтінками в цьому манікюрі в стилі 70-х.


02 Квіткова магія

.


Блискучий манікюр - це класика, яка ніколи не втрачає своєї актуальності.


03 Рожеві квіткові візерунки

.


Цей манікюр, що поєднує різнокольорові вихори з блискучими рожевими акцентами, випромінює непідробну енергію. Рожеві квіткові візерунки на рожевому тлі додають нотку жіночності та ніжності, надаючи нігтям особливого шарму і чарівності.



04 Антикварні троянди

.


Для створення такого свіжого дизайну, почніть з нанесення блідо-рожевого гель-лаку на нігті, потім намалюйте кілька світло-рожевих троянд із зеленим листям. Альтернативно, можна використовувати наклейки для нігтів.

ID: 21148

05 Чорно-білі квіти

.


Якщо яскраві кольори і пастельні відтінки не ваше, то дайте нам представити вам чорно-білий квітковий манікюр. Цей стильний дизайн заслуговує на особливу увагу, якщо ви віддаєте перевагу монохромним відтінкам.


06  Прості квіти

.


Цей дизайн нейл-арту, хоча і здається простим, вимагає терпіння й акуратності. Але зусилля безумовно того варті, адже в підсумку ваші нігті матимуть просто чудовий вигляд. Почніть із вибору яскравого основного кольору, потім додайте два додаткові відтінки для створення витонченого візерунка у вигляді горошку. Не забудьте прикрасити кожен ніготь маленькими зеленими листочками, що додають закінченого вигляду вашому особистому нігтьовому саду.

ID: 15777
07 Квітковий вибух

.


Ми ніколи не бачили так багато кольорів на нігтях, але це нам до душі! Нанесіть краплі обраних кольорів на кожен ніготь, створюючи п'ять точок за допомогою інструменту для малювання. Завершіть дизайн, додавши білу крапку в центр кожної кольорової, щоб оживити ваш мініатюрний букет.

1 купили
ID: 15776

08 Квіти на квітах

.



09 Сухоцвіти

.



10 Соняшники

.


Якщо у вас є талановитий нейл-майстер, який здатний вручну створити будь-який дизайн, покажіть йому цю фотографію нігтів із соняшниками. Це, мабуть, одні з найреалістичніших квіткових малюнків на манікюрі, які ми коли-небудь бачили. Нам особливо подобається, як теплі відтінки жовтого, помаранчевого і коричневого гармонійно поєднуються на природному тлі нігтя.


11 Ніжні троянди

.


Якщо ви віддаєте перевагу ніжному гламуру, зверніть увагу на витончені трояндочки, розташовані на кінчиках і біля кутикул акцентних нігтів.

ID: 21122

12 Манікюр зі стразами

.


Якщо ви хочете додати трохи оригінальності, стрази завжди будуть доречні.
14 Квіткове асорті

.


Цей дизайн - справжнє втілення мінімалізму у своєму найкращому прояві, але не дайте цьому вас обдурити: без досвіду в мистецтві нейл-арту буде складно відтворити його вручну. Рекомендуємо довірити це завдання професійному майстру манікюру. Або скористайтеся наклейками для нігтів, щоб легко досягти бажаного результату.

ID: 15773
15 Прикрашені стразами

.


Якщо вам подобається мінімалістичний дизайн нігтів, цей варіант ідеально підійде вам.

ID: 21286

16 Фіолетові квіти

.


Фіолетовий відтінок, можливо, був особливо популярний торік (дякуємо, Барбі), проте ми переконані, що він завжди буде актуальним.  


17 Свіжі квіти

.


Цей манікюр неодмінно змусить вас посміхнутися.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Тейлор Августин


Дата: 04.06.2024 11:47 Переглядів: 90