Трендовий яскравий манікюр на літо 2024: 17 найновіших та найоригінальніших ідей

Трендовий яскравий манікюр на літо 2024: 17 найновіших та найоригінальніших ідей
Літо - це ідеальний час, щоб оновити манікюр і додати яскравих фарб у свій образ. Для кожного знайдеться ідеальний літній манікюр: від соковитого фруктового нейл-арту і неонових відтінків до грайливого абстрактного дизайну. А якщо вам більше до душі стримана елегантність, однотонні покриття завжди в моді. Крім того, існує безліч способів зробити манікюр: традиційний лак, міцні акрили та довговічні гелі. Перед вами 17 найновіших і найоригінальніших ідей для літнього манікюру. Прокрутіть сторінку і знайдіть свій ідеальний образ для сонячних днів!


01 Градієнтний єдиноріг

.


Іноді для створення ідеального манікюру досить поєднувати два відтінки. Для виконання градієнтного манікюру за допомогою гель-лаку, почніть з повного затвердіння базового кольору. Потім нанесіть другий відтінок на верхню частину нігтя й акуратно розтушуйте його пензлем або губкою, рухаючись до центру.


02 Думайте про рожеве

.


Для створення повсякденного літнього образу підійде однотонний манікюр з короткими квадратними нігтями. Виберіть свій улюблений відтінок ніжно-рожевого, щоб додати образу ніжності та жіночності.


03 Хромовий манікюр

.


Цей незвичайний манікюр неодмінно приверне увагу і викличе компліменти. Можливо, його складно буде зробити самостійно (якщо тільки ви не майстер нейл-арту), але ми впевнені, що він вартий візиту в салон.


04 Пастельний манікюр

.


Змішування і поєднання гель-лаків - простий спосіб зробити однотонний манікюр цікавішим. Щоб досягти подібного ефекту, виберіть три-п'ять улюблених пастельних відтінків і нанесіть кожен на окремий палець. Потім додайте хромований лак або пудру для створення ефектного блиску, і завершіть манікюр, нанісши верхнє покриття.



05 Омбре френч

.


Цей манікюр об'єднує два наших улюблених стилі нігтьового мистецтва: омбре і класичний френч. Ви можете використовувати будь-які два кольори для створення такого дизайну, але ми особливо любимо це рожево-блакитне поєднання.


06 М'ятний хром

.


Хром - один з наших улюблених способів надати родзинку будь-якому манікюру, особливо коли він доповнює однотонний м'ятно-зелений набір, надаючи йому особливої свіжості та вишуканості.

(5)
33 купили
ID: 2569
120 ₴

07 Зворотний французький манікюр

.


Створіть неймовірний мінімалістичний манікюр! Почніть з ніжної молочної бази, додавши вишуканий штрих. Пожвавите свій образ сміливими синіми зворотними френчами біля кутикули, щоб додати ефектного «вау».

08 Абстрактні хвилі

.


Цей манікюр із рожевими та золотими хвилями ідеально підходить для літньої вечірки. А ще, він досить простий у виконанні: просто нанесіть один шар нейтрального рожевого базового відтінку і намалюйте вихори за допомогою тонкого пензля.



09 Двоколірний френч

.


Цей двоколірний французький манікюр - це вишуканий і приголомшливий тренд на желейні нігті. 

10 Абстрактний кавун

.


Цей освіжаючий манікюр у стилі кавуна захоплює суть нашого улюбленого літнього фрукта, представлену в несподіваному виконанні. 

12 Полуничний лимонад

.


Це чудове поєднання рожевого і жовтого прямо як нагадування про свіжий полуничний лимонад, яким можна насолоджуватися, розслабившись біля басейну. 


13 Хромові хвилі

.


(5)
102 купили
ID: 3271
153 ₴

14 Вайб шампанського

.


Однотонний манікюр, завершений хромованим покриттям, - це не тільки легкий спосіб домогтися модного стилю, а й один з найефектніших. Особливо якщо ви виберете нейтральні відтінки, результат буде просто чудовим. 


15 Вершково-жовтий френч

.


16 Легкий і повітряний градієнт

.


Градієнтний манікюр - це не просто спосіб прикрасити нігті, це справжнє мистецтво! З його допомогою можна створити вражаючий образ, який неодмінно приверне увагу.

17 Нігті з крапельками води

.


«Краплі води» - ідеальний вибір для манікюру у відпустку. Цей дизайн, хоч і здається простим, краще довірити досвідченому нейл-майстру.

---> Гель-лаки для нігтів - купити в інтернет-магазині

Дата: 31.05.2024 11:19 Переглядів: 512