Трендовий літній манікюр на пляж і на море 2024: 19 оригінальних ідей для ідеальної відпустки

Трендовий літній манікюр на пляж і на море 2024: 19 оригінальних ідей для ідеальної відпустки
Відпустка заброньована, валізи зібрані! Залишилося тільки зробити тематичний манікюр - і здрастуй, відпочинок! На пляжі, для нігтів підходить все: від короткої довжини до ефектних вампірських кінчиків. Все прекрасно виглядає на морському узбережжі. Яскраві кольори та металеві лаки ідеально поєднуються із засмаглою шкірою, а ніжні переливи та ледь помітні нюдові тони надають освіжаючого та пляжного вигляду, який ідеально підходить для літа. Щоб надихнути вас, ми зібрали 19 ідей пляжного манікюру. Знайдіть свій ідеальний варіант нижче.


01 Нігті-черепашки

.


Важко уявити більш пляжний манікюр, ніж цей гіперреалістичний дизайн з морськими мушлями. Цей набір ідеально підходить для пляжного відпочинку.


02 Русалочний манікюр

.


Щоб відчути себе як під водою, створіть 3D-манікюр з елементами русалочьего стилю.


03 Вихровий нейл-арт

.




04 Вихровий нейл-арт

.


Пляжні дні - це не тільки чарівні відтінки синього. Цей градієнт, навіяний заходом сонця, втілює чари "золотої години" і коктейлів, які ідеально доповнюють його атмосферу.


05 Дизайн із тільдою

.


Для створення сміливого мінімалістичного манікюру виберіть дизайн з тільдою в яскравому синьому кольорі з блискітками. Він має приголомшливий вигляд на тлі світлої нейтральної основи.


06 Морський мікс

.


З білими кінчиками і морськими блакитними відтінками цей манікюр у стилі "мікс-енд-матч" ідеально доповнює образ на узбережжі. Нам подобається, як тонкий натяк на приморський шик гармонійно переходить від піщаного пляжу до прогулянок набережною.


07
Перламутровий манікюр

.


Заглядаючи в кришталево чисті глибини океану, ми відчуваємо неймовірний спокій і умиротворення. Перенесіть цю перламутрову чарівність на свої нігті за допомогою цього сяючого манікюру.


08 Бірюзові нігті

.


Бірюзовий колір сам по собі нагадує про морські хвилі і пляж, а коли до нього додається металевий блиск, він набуває сяйва справжньої русалки. Не дивно, що ми в захваті від цього шикарного бірюзового французького манікюру.


09 Аура манікюр

.


Цей вишуканий манікюр не тільки випромінює тонку ауру позитивної енергії, а й ідеально підкреслює свіжу засмагу.


10 Шикарні черепашки

.


Золоті черепашки, золота фольга, блискучі блискітки і дрібні перлини надають цьому нейтральному манікюру неперевершеного гламуру.


11 Сонце і пісок

.


Цей комплект, що переливається відтінками синього, золотого і білого, немов втілення літа. 


12 Пляжний блиск

.


Любителі мінімалізму в манікюрі можуть зітхнути полегшено! "Голий" манікюр не означає повну відсутність покриття. Тонкий, ледь помітний глазурний манікюр - ідеальний спосіб підкреслити натуральне сяйво шкіри, надаючи рукам доглянутого вигляду і доповнюючи образ невимушеною літньою елегантністю.


13 Мармуровий дизайн

.


Шукаєте ідеальний пляжний манікюр? Цей мармуровий дизайн немов переносить на берег моря, де хвилі залишають після себе пінні сліди. 


14 Блакитний манікюр

.


Цей манікюр у світло-блакитних тонах з блідими вкрапленнями синього нагадує прохолодну воду морського узбережжя. Створюючи атмосферу пляжного відпочинку, він ідеально підходить для літнього настрою.


15 Пісочні нігті

.


Традиційний французький манікюр з ніжними ванільними кінчиками пожвавлюється грайливими об'ємними вихорами, надаючи йому пляжної нотки.


16 Неонові відтінки

.


Навіть якщо ви зазвичай віддаєте перевагу спокійнішим відтінкам на нігтях, варто хоча б раз спробувати неоновий манікюр на наступній поїздці до моря. Можна також залишити яскраві кольори для педикюру і підібрати більш нейтральний відтінок для манікюру на руках. Повірте, ніщо не підкреслить вашу готовність до пляжних сандалій краще за сміливий і яскравий педикюр!




17 Морські пейзажі

.


Ці морські пейзажі просто іскряться прибережною чарівністю.


18 Абстрактний манікюр

.


Цей абстрактний манікюр у синьо-білих тонах приковує погляд, ніби занурює нас у світ коралових рифів і блакитного океану відразу. 


19 Нігті Фіджі

.


Занурений в атмосферу Фіджі, цей 3D-арт на нігтях випромінює атмосферу пляжного раю. 

---> Купити гель-лаки для нігтів у Києві недорого - відкрити каталог


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс


Читайте також: Наймодніші тенденції манікюру літа 2024 
Дата: 20.05.2024 11:21 Переглядів: 64