Наймодніші тенденції манікюру літа 2024

Наймодніші тенденції манікюру літа 2024
Літо - час, коли світ перетворюється під променями яскравого сонця, наповнюючись натхненням для оригінальних манікюрів. Це пора великих і сміливих кольорів, що відображають яскравість заходів сонця, свіжість зелені трави, блакить басейну або прохолоду крижаного фрозе в барі на даху. Навіть найпростіший вишнево-червоний відтінок на нігтях може трансформувати наш настрій, викликаючи асоціації з морозивом із вишні.

Ваш літній розклад, імовірно, насичений різноманітними подіями: від пляжних вечірок у вихідні до дівич-вечорів, весіль і п'ятничних прогулянок містом або відпочинку на задньому дворі. Ваші нігті мають бути готові до будь-яких пригод, і завдяки основним трендам літа 2024 вони стануть ідеальним доповненням до вашого образу на будь-якому заході. Давайте разом розглянемо, що говорять експерти.


01 Скляний блиск

.


Глянцевий і глазурований ефект - це ідеальне рішення для цього сезону, надаючи образу свіжої, сучасної вібрації.


02 Оголені нігті

.


Нейтральні кольори не обов'язково асоціюються з простотою або непомітністю. Рекомендуємо оживити ваші улюблені нюдові відтінки кристалами і дорогоцінним камінням. Згадайте образ Брітні Спірс у її захопливому нюдовому костюмі, всипаному діамантами, з кліпу "Toxic" - це натхнення безсумнівно подарує вам ідеї. Додавання дорогоцінних каменів на нігтях - чудовий спосіб надати вишуканості найуніверсальнішим відтінкам.


03 Різнобарвне омбре

.


Зараз яскравий, сонячний жовтий колір завойовує наші шафи і манікюрні студії. Омбре-манікюр у неоново-жовтих тонах просто волає про наближення літа! Цей відтінок ідеально вписується в стильний, але веселий образ для спекотного сезону. Жовтий - це не просто колір, це втілення впевненості та радості літа!


04 Літні квіти

.


Як приємно спостерігати, як весь світ оживає навколо, включно з вашими нігтями, які теж змінюються! Літній квітковий дизайн нігтів означає яскраві відтінки та грайливі візерунки. Ви можете вибрати витончений стиль з невеликими квітковими мотивами, що прикрашають лише кілька нігтів, або ж скористатися тривимірними елементами, які ніби оживляють кінчики ваших пальців.




05 Відтінки морозива

.


Один із найчарівніших і найностальгійніших відтінків літа - це той, що нагадує про мить, коли щойно насолодився морозивом. Цей гарячий помаранчево-червоний відтінок, прикрашений напівпрозорим топом, немов льодяник, злизаний з губ, або крапелька, що впала на ніготь. Цей колір пробуджує в пам'яті смак апельсинового або вишневого морозива, що освіжає в спекотний день. Яскравий і живий, він немов собою втілює саму суть літа, вносячи радість і свіжість у буденність. Цей відтінок - кумедна відмінність від традиційних помаранчевих або червоних лаків, які так часто трапляються влітку, додаючи до нашого вигляду трохи грайливості та чарівництва.


06 Приглушено червоні нігті в стилі ретро

.


Приглушений червоний ідеально відтворює атмосферу 70-х років. Цей відтінок не тільки виділяє вашу унікальність, а й приносить із собою хвилювання ретро-стилю, який такий популярний і затребуваний.


07 Пастельні тони

.


Літо без пастельних відтінків? Просто неймовірно! Ці м'які, жіночні тони, наче ніжні квіти, створюють атмосферу романтики та химерності. Рекомендуємо поєднувати пастельні відтінки з перловою обробкою, щоб додати оригінальності класичному кремовому кольору. А якщо хочете освіжити цукеркові відтінки, спробуйте більш приглушені, майже бліді тонування з невеликими вливаннями сірого або білого.
Дата: 16.05.2024 16:02 Переглядів: 259