Витяжка для манікюру 30 Вт: захист майстра і клієнта

Витяжка для манікюру 30 Вт: захист майстра і клієнта

Витяжка для манікюру 30 Вт Білий колір


Витяжка для манікюру, з потужністю 30 Вт, являє собою якісний пристрій, виготовлений відповідно до найсуворіших стандартів якості. Цей прилад розроблений спеціально для ефективного видалення найдрібніших частинок пилу, які утворюються під час процедур з догляду за натуральними і штучними нігтями. Апарат являє собою ідеальне рішення для мінімізації пилу, забезпечуючи безпеку і комфорт як для майстра, так і для клієнта під час процесу манікюру.
.



Характеристики


Витяжка для манікюру, 30W виготовлена з якісного пластику та вирізняється компактним і практичним дизайном. Завдяки компактним розмірам і оптимальній вазі, вона легко транспортується і комфортно тримається в руках. Верхня поверхня легко миється для швидкого та ефективного очищення.

.


Пилосос для нігтів має сучасний дизайн, у формі будиночка, який ідеально підходить як для манікюру, так і для педикюру. Його ергономічна форма забезпечує комфортне використання як для рук, так і для ніг, даючи змогу розташовувати їх у зручному положенні для нігтьового майстра.

Витяжка для манікюру, 30W оснащена потужним вентилятором, здатним ефективно видаляти найдрібніші частинки пилу. Вони збираються в спеціальний мішок, який легко замінити або очистити простим промиванням. Потужний мотор працює практично безшумно, забезпечуючи комфортний і приємний робочий простір.

.


.


Пилозбірник для нігтів, 30 Вт підходить для домашнього використання або для новачків. Для використання в салоні рекомендується використовувати витяжку з високою потужністю, наприклад: пилосос для манікюру 858-2, 80W або професійний пилозбірник для манікюрного столу BQ-607, 80 Вт.

.


Переваги


✅ Низький рівень шуму

✅ Запобігання неприємних запахів

✅ Приємна поверхня

✅ Стійкість до вологи

✅ Довгий термін служби

✅ Компактний і стильний дизайн

✅ Співвідношення ціни та якості

✅ Простота у використанні

✅ Ідеально підходить для домашнього використання або для новачків
.


Витяжка для манікюру, 30 Вт, гарантує високу якість і комфорт під час виконання манікюру та педикюру.

✅ Купити витяжку для манікюру, 30 Вт, можна всього за кілька кліків, з доставкою по всій Україні.

Дата: 29.03.2024 11:34 Переглядів: 9